Private policy

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://www.comwales.com

Hvilke personlige data indsamler vi, og hvorfor vi indsamler det

1. GENEREL

ComWales Limited sammen med enhver koncernvirksomhed ("vi" "os" "vores") er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Med henblik på databeskyttelseslovgivning er vi den dataansvarlige, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (EU) 2016/679 og nationale love, der vedrører behandling af personoplysninger. Læs venligst nedenstående omhyggeligt for at forstå vores synspunkter og praksis vedrørende dine personlige data og hvordan vi behandler dem.

2. BESØGENDE TIL Vores hjemmeside

2.1 Vi kan indsamle og behandle personlige oplysninger om dig under følgende omstændigheder:

2.1.1 når du udfylder formularer på vores websted ("Site"). Dette inkluderer dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, der er angivet på tidspunktet for tilmelding til brug af vores websted, hvor du beder os om at kontakte dig om vores varer eller tjenester, abonnere på vores mailingliste eller abonnere / anmode om vores varer og tjenester;

2.1.2 når du giver os oplysninger, når du rapporterer et problem med vores websted, indgiver en klage, fremsætter en forespørgsel eller kontakter os af anden grund. Hvis du kontakter os, kan vi muligvis føre en fortegnelse over denne korrespondance;

2.1.3 detaljer om dine besøg på vores websted, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, lokaliseringsdata, weblogs og andre kommunikationsdata, hvad enten dette er påkrævet til vores egne faktureringsformål eller på anden måde, og de ressourcer, du får adgang til (se afsnit 2.2.2 om cookies nedenfor); og

2.1.4 når du videregiver dine oplysninger til os, eller vi indsamler oplysninger fra dig på anden måde gennem vores websted.

2.2 Vi indsamler muligvis også data på følgende måder:

IP-adresse

2.2.1 Vi kan muligvis indsamle oplysninger om din enhed, herunder, hvor din Internetprotokol-adresse er tilgængelig, af årsager til beskyttelse af svig. Vi kan også indsamle oplysninger om din enheds operativsystem og browsertype til systemadministration og til at rapportere samlede oplysninger til vores annoncører. Dette er statistiske data om vores brugeres browsinghandlinger og mønstre og identificerer ikke nogen person.

Cookies

2.2.2 Vores websted bruger cookies og lignende teknologi til at skelne dig fra andre brugere af vores websted. Dette hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du gennemser vores websted og tillader os også at forbedre vores websted. For detaljerede oplysninger om de cookies, vi bruger, og de formål, som vi bruger dem, se vores Cookie-politik.

2.3 Vi bruger muligvis dine personlige data til vores legitime interesser for at:

2.3.1 give dig information eller tjenester, som du anmodede om fra os;

2.3.2 giver dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner på vores websted, når du vælger at gøre det;

2.3.3 sikre, at indhold fra vores websted præsenteres på den mest effektive måde for dig og din enhed;

2.3.4 forbedre vores websted og tjenester;

2.3.5 behandle og håndtere eventuelle klager eller henvendelser, der er foretaget af dig; og

2.3.6 kontakte dig til markedsføringsformål, hvor du har tilmeldt dig disse (se afsnit 6 for yderligere oplysninger).

Links til websider

Vores websted kan fra tid til anden indeholde links til og fra tredjeparts websteder. Bemærk, at hvis du følger et link til nogen af ​​disse websteder, vil sådanne websteder anvende forskellige vilkår for indsamling og fortrolighed af dine personlige data, og vi påtager os ikke noget ansvar eller ansvar for disse politikker. Når du forlader vores websted, opfordrer vi dig til at læse meddelelsen om / beskyttelse af personlige oplysninger på hvert websted, du besøger.

3. KUNDER

3.1 Vi indsamler oplysninger såsom dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse, når du bestiller varer eller tjenester fra os enten via vores websted eller linkede sociale mediesider / andre tredjepartspartnersider. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre og overholde vores kontraktlige forpligtelser.

3.2 For at udføre vores kontrakt med dig kan det være nødvendigt at vi deler personlige oplysninger med tredjeparter såsom betalingsudbydere og posttjenesteorganisationer for at hjælpe med levering af varer eller tjenester, du har bestilt; dette kan omfatte EDI-partnere, tredjeparts kurerer eller garantileverandører.

3.3 Vi kan også annoncere din feedback på vores hjemmeside og markedsføringsmateriale (med forbehold af at få dit forudgående samtykke, hvor det er nødvendigt);

3.4 Vi opbevarer dine oplysninger, så længe vi kræver dette for at give dig de varer eller tjenester, der er bestilt fra os og i en periode på 6 år efterfølgende. Hvor du har abonneret på at modtage marketingkorrespondance fra os, opbevarer vi dine personlige data i den periode, der er beskrevet i afsnit 6 nedenfor.

4. LEVERANDØRER

Vi indsamler detaljer såsom dine medarbejdernavne, telefonnumre og e-mail-adresser for at kontakte dig om varer eller tjenester, der er bestilt hos dig, for at afgive yderligere ordrer og betale dig for de leverede varer og / eller tjenester. Vi opbevarer de personlige data i 6 år videre til, at de leveres med varerne / tjenesterne.

5. HVIS DU IKKE LEVERER PERSONLIGE DATA

Hvor vi har brug for at indsamle personlige data ved lov, eller i henhold til en kontrakt, vi har med dig, og du undlader at give oplysningerne, når du bliver bedt om det, kan vi muligvis ikke udføre den kontrakt, vi har, eller prøver at indgå med dig (for eksempel for at give dig vores varer eller tjenester). I dette tilfælde er vi muligvis nødt til at annullere et produkt eller en tjeneste, du har hos os, men vi vil give dig besked, hvis dette er tilfældet på det tidspunkt.

6. MARKEDSFØRING

6.1 Ud over de anvendelser, der er beskrevet i afsnit 2-4 ovenfor, hvor du angiver, at du gerne vil modtage marketingkorrespondance fra os, abonnere på vores mailinglister eller nyhedsbreve, deltage i nogen af ​​vores konkurrencer eller give os dine detaljer ved netværksbegivenheder , kan vi bruge dine personlige data til vores legitime interesser for at give dig oplysninger om vores varer, tjenester, forretningsopdateringer og begivenheder, som vi mener kan være af interesse.

6.2 Du har til enhver tid ret til at fravælge at modtage de oplysninger, der er beskrevet i afsnit 6.1. For at fravælge modtagelse af sådanne oplysninger kan du:

6.2.1 afkryds det relevante felt i den form, som vi indsamler dine oplysninger på;

6.2.2 at klikke på afmeldingsknappen indeholdt i enhver modtaget sådan kommunikation; eller

6.2.3 e-mail os på DPO@comwales.co.uk eller ring os på ext. 5032 giver os dit navn og kontaktoplysninger.

6.3 Hvor du har abonneret på at modtage marketingkorrespondance fra os, opbevarer vi personlige data 3 år, fra du sidst interagerede med os.

6.4 Fra tid til anden kan vi markedsføre på vegne af andre virksomheder, for eksempel ved at tilføje bannere til vores websidesider. Hvis du klikker på disse links, leder du dig til et tredjepartswebsted, hvor du bør se deres privatlivspolitik. Vi vil ikke dele dine personlige data med nogen tredjepart uden dit forudgående samtykke.

7. OVERVÅGNING OG REGISTRERING

Vi kan overvåge og registrere kommunikation med dig (f.eks. Telefonkommunikation og e-mails) med henblik på uddannelse, svigforebyggelse og overholdelse. Vi har også CCTV-kameraer og lydoptagelse installeret i vores lokaler med henblik på forebyggelse af kriminalitet og af sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige årsager. Venligst kontakt dpo@comwales.co.uk for detaljer om, hvor længe vi opbevarer disse oplysninger til.

8. AUTOMATERET BEHANDLING

8.1 Vi kan lejlighedsvist konsultere med tredjeparts marketingorganisationer, der bruger automatisk behandling af anonymiserede personoplysninger for at fremsætte henstillinger om økonomisk eller forudsigelig købsadfærd hos forbrugerne. Vi tager ikke beslutninger, der berører en person, der kun er baseret på automatiserede behandlingsaktiviteter.

8.2 Vi foretager lejlighedsvist en kreditkontrol af kunder:

8.2.1, så vi kan træffe kreditbeslutninger om dig; og

8.2.2 for at forhindre svig og hvidvaskning af penge.

8.3 Vores søgning kan registreres på filerne i kreditreferencebureauet.

8.4 Hvis du i forlængelse af en kreditcheck modtager en lav kreditværdi, forbeholder vi os ret til ikke at levere dig varer eller tjenester på kredit og / eller kræve forhåndsbetaling for de varer eller tjenester, du ønsker at købe. I dette tilfælde giver et medlem af vores team dig besked.

8.5 Hvis du giver falske eller unøjagtige oplysninger, og vi har mistanke om svig, registrerer vi dette. Hvis du vil se din kreditfil, bedes du kontakte vores kundeserviceteam, der giver dig kontaktoplysninger for det anvendte kreditagentur.

9. RETSGRUNDLAG TIL BEHANDLING AF DINE PERSONLIGE DATA

9.1 Vi bruger kun dine personlige data, hvor loven tillader det. Oftest bruger vi dine personlige data under følgende omstændigheder:

9.1.1 for udførelse af en kontrakt, vi indgår med dig;

9.1.2 hvor det er nødvendigt for at overholde en juridisk eller lovpligtig forpligtelse, som vi er underlagt;

9.1.3 om nødvendigt for at beskytte dine vitale interesser; og

9.1.4 for vores legitime interesser (som beskrevet i denne politik) og dine interesser og grundlæggende rettigheder tilsidesætter ikke disse interesser.

9.2 ComWales stoler eksplicit på et grundlag af legitime interesser, når de behandler data på følgende måder. Dette grundlag er afbalanceret imod dine rettigheder og interesser og tilsidesætter ikke din ret til indsigelse.

9.2.1 ComWales kan levere e-mail-adresser til opfyldelsespartnere og kurerer for at forbedre servicen ved levering af pakker.

9.2.2 ComWales kan overvåge åbning af marketing-e-mails for at forbedre servicen med levering af marketingkommunikation.

9.2.3 ComWales kan kontakte kunder med detaljer om varer, som kunden forberedte sig til købet, hvor købet ikke blev fuldført med succes for at forbedre købetjenesten.

10. VENTLING AF PERSONLIGE DATA TIL TREDJEPARTER

10.1 Ud over de ovennævnte tredjepart kan vi videregive dine oplysninger til tredjepart for vores legitime interesser som følger:

10.1.1 til medarbejdere for at lette levering af varer eller tjenester til dig;

10.1.2 til vores tilknyttede enheder til støtte for intern administration;

10.1.3 IT-softwareleverandører, der er vært for vores websted og gemmer data på vores vegne;

10.1.4 professionelle rådgivere inklusive konsulenter, advokater, bankfolk og forsikringsselskaber, der leverer os rådgivning, bank, juridisk, forsikring og regnskabstjenester;

10.1.5 HM Indtægter og told, regulerende myndigheder og andre myndigheder, der kræver rapportering af forarbejdningsaktiviteter under visse omstændigheder; og

10.1.6 tredjeparter, som vi kan vælge at sælge, overføre eller fusionere dele af vores forretning eller aktiver. Alternativt kan vi forsøge at erhverve andre forretninger eller fusionere med dem. Hvis der sker en ændring af vores forretning, bruger de nye ejere mine personlige data på samme måde som beskrevet i denne privatlivspolitik.

10.2 Vi kan videregive personoplysninger til politiet, tilsynsorganer, juridiske rådgivere eller lignende tredjeparter, hvor vi er under en juridisk pligt til at videregive eller dele personlige data for at overholde enhver juridisk forpligtelse, eller for at håndhæve eller anvende vores websted vilkår og andre aftaler; eller for at beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed for vores kunder eller andre. Dette inkluderer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på svigbeskyttelse og kreditrisikoreduktion.

10.3 Vi vil ikke sælge eller distribuere personlige data til andre organisationer uden din godkendelse.

11. Kryds-grænse dataoverførsler

11.1 Hvor det er tilladt i henhold til gældende lov, kan vi overføre dine personlige data til USA og andre jurisdiktioner uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ('EØS') til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi har implementeret standardkontraktklausuler godkendt af Europa-Kommissionen med disse organisationer sammen med at bruge virksomheder, der er deltagere i EU-US Privacy Shield.

12. DATA SIKKERHED

12.1 Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, der giver dig adgang til visse dele af vores websted, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen.

12.2 Desværre er transmission af information via internettet ikke helt sikker. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine oplysninger, der overføres til vores websted; enhver transmission er på din egen risiko.

12.3 Oplysninger, du giver os, deles på vores sikre servere. Vi har implementeret passende fysiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger designet til at sikre dine oplysninger mod utilsigtet tab og uautoriseret adgang, brug, ændring eller videregivelse. Derudover begrænser vi adgang til personoplysninger til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, der har et legitimt forretningsbehov for sådan adgang.

13. TILGANG TIL, OPDATERING, SLETNING OG BEGRÆNSNING AF BRUG AF PERSONLIGE DATA

13.1 Det er vigtigt, at de personlige data, vi har om dig, er nøjagtige og aktuelle. Hold os underrettet, hvis de personlige data, vi har om dig, ændres.

13.2 Lovgivning om databeskyttelse giver dig ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger under visse omstændigheder eller trække dit samtykke til behandlingen af ​​dine personoplysninger tilbage, hvor dette er leveret. Du har også ret til at få adgang til oplysninger, der opbevares om dig, og at disse skal gives i en forståelig form. Hvis du vil have en kopi af nogle af eller alle dine personlige oplysninger, så send en e-mail til DPO@comwales.co.uk. Under visse omstændigheder forbeholder vi os retten til at opkræve et rimeligt gebyr for at imødekomme din anmodning.

13.3 Du kan også bede os om at gøre følgende:

13.3.1 opdatere eller ændre dine personlige data, hvis du mener, at dette er unøjagtigt;

13.3.2 fjerne dine personlige data helt fra vores database;

13.3.3 sender dig kopier af dine personlige data i et almindeligt anvendt format og overfører dine oplysninger til en anden enhed, hvor du har leveret dette til os, og vi behandler dette elektronisk med dit samtykke eller hvor det er nødvendigt for udførelsen af ​​en kontrakt; eller

13.3.4 begrænse brugen af ​​dine personlige data.

13.4 Vi kan anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og din ret til adgang og for at give dig de personlige data, som vi har om dig eller foretage dine anmodede ændringer. Lovgivning om databeskyttelse kan tillade eller kræve, at vi nægter at give dig adgang til nogle af eller alle de personlige data, som vi besidder om dig, eller for at imødekomme eventuelle anmodninger fremsat i overensstemmelse med dine rettigheder nævnt ovenfor. Hvis vi ikke kan give dig adgang til dine personlige data eller behandle enhver anden anmodning, som vi modtager, vil vi informere dig om årsagerne til dette, med forbehold af eventuelle lovlige eller lovgivningsmæssige begrænsninger.

13.5 Send venligst alle anmodninger vedrørende ovenstående til vores databeskyttelsesansvarlig på DPO@comwales.co.uk med angivelse af dit navn og den handling, du vil have os til at udføre.

14. RETT TIL TILBAGEHOLDELSE

Hvor du har givet dit samtykke til indsamling, behandling og overførsel af dine personlige data, har du den lovlige ret til at trække dit samtykke tilbage under visse omstændigheder. For at trække dit samtykke tilbage, hvis relevant, bedes du kontakte os på DPO@Comwales.co.uk

15. ÆNDRINGER I Vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at opdatere denne privatlivspolitik til enhver tid, og alle ændringer, vi foretager i vores privatlivspolitik, vil blive offentliggjort på denne side. Vi vil give dig besked, hvis der er ændringer i denne politik, der væsentlig påvirker, hvordan vi indsamler, opbevarer eller behandler dine personlige data. Hvis vi gerne vil bruge dine tidligere indsamlede personlige data til andre formål end dem, vi har informeret dig om på indsamlingstidspunktet, vil vi give dig besked og, hvor det kræves af loven, søge dit samtykke, før du bruger dine personlige data til en nyt eller ikke-relateret formål. Vi kan behandle dit personlige uden din viden eller samtykke, hvor det kræves i gældende lov eller regulering.

16. KONTAKT OS

Vi har udpeget en databeskyttelsesansvarlig til at føre tilsyn med overholdelsen af ​​denne privatlivspolitik. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller anmodninger om denne politik, eller hvordan vi bruger dine personlige data, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlig på DPO@Comwales.co.uk. Dette er ud over din ret til at kontakte informationskontorets kontor, hvis du ikke er tilfreds med vores svar på spørgsmål, du rejser på https://ico.org.uk/global/contact-us/

Sidst opdateret: 17. maj 2018.